Tietoa yrityksestämme

Remeca Invest S.L on kokenut ja arvostettu kiinteistövälitystoimisto joka toimii Costa Blancan alueella, Torreviejan kaupungissa. Yritys on perustettu 2003 ja yhtiön omistaa Harri ja Kirsi Sund. Myyntityylimme on reipas, avoin ja räätälöimme myyntisuunnitelman asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteemme on olla täyden palvelun toimisto, josta asiakas saa kaikki asuntokauppaan liittyvät palvelut yhdellä soitolla. Mielestämme jokainen koti on yhtä arvokas, sijaitsi se sitten meren rannalla tai sisämaassa. Hyvä kartoitus on erittäin tärkeää jotta vältytään siltä että, esiteltävät asunnon ovat aivan muuta kuin se mitä asiakas etsii. Emme myy pelkkiä alennuksia, vaan asiakas saa luotettavan välittäjän jolla on yli 14 vuoden kokemus Espanjan asuntomarkkinoista ja rakentamisesta. Lisäksi toimimme yhteistyössä monien luotettavien yrityksien kanssa, joten palvelumme ja valikoimamme on erittäin laaja, käsittäen uudistuotannon sekä jälleenmyynnissä olevat asunnot.

Asunnon hankkiminen ulkomailta on monille iso päätös. Siksi on tärkeää valita yhteistyökumppani johon voi luottaa ja joka opastaa sinua rehellisesti kaikissa hankintaan liittyvissä asioissa.  Tärkeää on myös se että välittäjään voit aina olla yhteyksissä oston jälkeen joka auttaa sinua pääsemään hyvään alkuun asunnon hankinnan jälkeen.
Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani, ja arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja tehokkuus.

Asiantunteva henkilöstömme on aina valmiina auttamaan sinua tärkeässä päätöksessäsi. Toivotamme Teidät tervetulleeksi Costa Blancalle, tutustumaan alueen parhaisiin uudiskohteisiin ja mielenkiintoisiin jälleenmyynnissä oleviin asuntoihin.