Suljettu autotalli

Paritalo

MIRADOR DE LOS BALCONES, TORREVIEJA

Todella edullinen paritalo Los Altos alueella. Asunnossa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö, pieni kodinhoitotila ja kattoterassi. Myydään täysin kalustettuna.

Kerrostalo

EDIFICIO GERONA, TORREVIEJA

Kiva yhden makuuhuoneen asunto Edificio Geronassa, Avenida Torreblanca, Torrevieja. Huoneistossa on makuuhuone, kylpyhuone ja olohuone-keittiö. Olohuoneesta pääset aurinkoiselle kaakon ilmansuuntaan olevalle parvekkeelle. Yhteiset tilat ovat hyvin hoidettuja, ja taloyhtiössä on

Bungalow yläkerta

OASIS BEACH IX, PUNTA PRIMA

Täysin uuden veroinen bungalow yläkerran asunto vastapäätä taloyhtiön uima-allas aluetta. 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, iso olohuone ja avoin keittiö, parveke ja kattoterassi. Myydään kuvissä näkyvin kalustein. Autohallipaikka kuuluu hintaan.

Kerrostalo

URB. EL RINCÓN, PLAYA FLAMENCA

Hieno länteen päin oleva 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen asunto Playa Flamencalla. Avaralta parvekkeelta näkymät taloyhtiön uima-allas alueelle.

Rivitalo

LOS FRUTALES, TORREVIEJA

Tilava kaksikerroksinen rivitaloasunto Los Frutalesin alueella. 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö, kaksi isoa terassia, etupuutarha katetulla kuistilla ja takapiha, jossa grilli, josta suora pääsy taloyhtiön uima-altaalle. Hyväkuntoinen asunto lähellä rantaa.

Rivitalo

LA CINUELICA, PUNTA PRIMA

Etelänsuuntainen hyvässä kunnossa oleva rivitalo suositulla Punta Priman alueella. Oma patio, 2 terassia ja solarium merinäköalalla. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja vieras-wc, keittiö kodinhoitohuoneella, olohuone ruokasalilla. Taloyhtiössä uima-allasalue ja

Bungalow

LOS ALTOS, TORREVIEJA

Bungalow asunto yhdessä tasossa, 40m² omalla kattoterassilla ja puutarhalla erittäin rauhallisella alueella Los Altosissa, vain askeleen päässä Punta Priman rannalta ja kaikista palveluista. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, avokeittiö, olohuone

Pienkerrostalo

URB. CALA DORADA, PUNTA PRIMA

Alakerran yhden makuuhuoneen asunto lähellä upeaa Punta Priman rantaa ja kaikkia palveluita. Asunto on sisäpihalla ja sieltä on suora näkymä taloyhtiön uima-altaalle. Myydään kalustettuna. Rantaan matkaa vain n. 300 metriä.

Bungalow yläkerta

LA FLORIDA, TORREVIEJA

Kolmen makuuhuoneen ja yhden  kylpyhuoneen asunto La Floridassa. Asunto on etelän suuntainen. Parvekkeella voit nauttia aamukahvista ja omalla kattoterassilla auringosta. Myydään kalustettuna. Taloyhtiöllä on 2 uima-allasta.

Bungalow

LA SIESTA, TORREVIEJA

Kaunis kulma huoneisto yhdessä tasossa omalla kattoterassilla. Aurinkoinen tilava piha etelän suuntaan, pihalla autopaikka. La Siestan alueella on palveluita, kauppoja ja baareja sekä myös vesipuisto. Edulliset asuinkustannukset, ei erillistä yhtiönvastiketta.

Bungalow alakerta

ALTOS DE LA BAHIA, MANZANA 4, TORREVIEJA

Valoisa ja todella hyvä bungalow alakerran asunto vastapäätä taloyhtiön uima-allas aluetta. Huoneistossa on tehty iso remontti 2017 jolloin on korjattu ja laatoitettu koko piha ja terassi, asennettu keskusilmastointi, parannettu kodinhoitotila

Apartment

CALLE TIERRA, ORIHUELA COSTA

Kattohuoneisto omalla kattoterassilla Cabo Roig, Orihuela Costalla. 70 m2, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, wc, keittokomero, olohuone, iso terassi, kalustettu, ilmastointi, uima-allas, taloyhtiön parkkipaikka.

Apartment

LA ZENIA, ORIHUELA COSTA

Kaunis, moderni, valoisa huoneisto Orihuela Costalla, La Zeniassa. Kolmikerroksisen talon 1 kerros. Tilava olohuone, panoraamaikkuna ja suuri terassi koillisen ilmansuuntaan. Terassilta on upeat näkymät viheralueelle. Suuri avokeittiö, jossa on uudet

Omakotitalo

GANT, LA FINCA

La Fincan golkentän läheisyyteen valmistuvia upeita omakotitaloja. Asunnoissa on 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta sekä oma uima-allas. Talo on kahdessa tasossa. 2 makuuhuonetta alakerrassa ja 1 yläkerrassa.  Tilava kattoterassi.  Yksityisyyttä

Bungalow yläkerta

RESIDENCIAL ROCIO II, TORREVIEJA

Hyvä yläkerran bungalow asunto lähellä palveluita ja rantaan matkaa vain n. 500m. Oma tilava aurinkoinen kattoterassi. Asunto myydään kalustettuna.

Kerrostalo

CALLE SAN LORENZO, TORREVIEJA

Aurinkoinen yhden makuuhuoneen kerrostaloasunto Torreviejan keskustan laidalla, ilman naapureita yläpuolella. Lähellä kaikkia palveluita ja rantaa. Asunnossa on 12 neliön terassi etelän suuntaan, iso makuuhone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone.

Duplex

ROYAL INTERPARK II, AQUAS NUEVAS.

Rivitaloasunto kahdessa kerroksessa ja omalla pihalla. Alakerrassa on olohuone, keittiö ja wc. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja terassi. Myydään kalustettuna.

Neliapilatalo

ALTOS DE LA BAHIA, MANZANA 10 TORREVIEJA.

Hyvä ja aurinkoinen neliapilatalo lähellä merta ja kaikkia palveluita. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, olohuone / keittiö, kylpyhuone ja kodinhoitotila. Yläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone ja iso terassi, josta on näkymät merelle.

Kerrostalo

EDIFICIO ALMA, LA MATA

Moderni kerrostalo vain 50 metrin päässä rannasta. Asuntoja on viidessä kerroksessa vain yksi asunto per kerros. Alakerran asuntoon kuuluu myös kellarikerros ja yläkerran asunnolla on oma kattoterassi. 1.-3.  kerroksen asuntoihin

Bungalow

LAMAR IV, PILAR DE LA HORADADA

Tässä korttelissa on myynnissä 1 makuuhuoneen bungalow huoneistoja ja myös studioita joissa ei ole makuuhuonetta lainkaan. Valittavana on joko yläkerran asunto omalla kattoterassilla tai alakerran asunto omalla pihalla. Studio hinnat