Suljettu autotalli

Bungalow alakerta

MIRAFLORES I, TORREVIEJA

Kauniiksi remontoitu 2 makuuhuoneen asunto Los Altosissa. Tämä alakerran bungalow myydään kalustettuna. Taloyhtiössä on 2 uima-allasta. Varaa aika esittelyyn!

Rivitalo

SOLEIL, VILLAMARTIN, ORIHUELA COSTA

Tässä upeassa uudiskohteessa on valittavana kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, joissa on kaksi kylpyhuonetta (toinen suite), täysin varustettu keittiö ja avoin olohuone/ruokailutila. Pohjakerroksen asunnoissa oma piha ja ylemmissä kerroksissa iso

Omakotitalo

VISTA AZUL VILLAT, CAMPOAMOR

Upeita, avaria Villoja rakentuu Villamartiniin. Valittavana hiukan eri mallisia, 4 makuuhuoneen, 4 kylpyhuoneen ja 2 wc sekä oman uima-altaan koteja.  Jokaisessa on myös autotalli ja kattoterassi.  Villat ovat kolmessa kerroksessa.

Bungalow yläkerta

MIRADOR II, LA SIESTA, TORREVIEJA

Täydellisesti moderniin tyyliin remontoitu bungalowin yläkerta rauhallisella La Siestan alueella. Tässä asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone, oma parveke ja 50m² kattoterassi. Taloyhtiössä hyvä uima-allas alue ja puistoalueet vieressä.

Huoneisto

LAS CALITAS, CABO ROIG

Cabo Roigissa kaunis asunto merinäköaloin. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, terassi, parkkipaikka hallissa ja varasto. Myydään kalustettuna.

Omakotitalo

NOVOMAR, DAYA VIEJA

Moderneja  Villoja Daya Viejassa. Pienen kylän tunnelmaa ja rauhaa. Nämä 3 makuuhuoneen upeat kodit valmistuu 2019-2020. Villoissa on 2-3 kylpyhuonetta, oma-uima-allas sekä lähes kaikissa kattoterassi. 15 minuutin matka Guardamarin upeille

Neliapilatalo

ALTOS DE LA BAHIA, MANZANA 3

Tämä neliapilatalo sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Asunto on alkujaan 3 makuuhuoneen versio, mutta rakennusvaiheessa sitä ei ole tehty, joten olohuone on tavallista suurempi. Makuuhuoneen voidaan palauttaa

Duplex

ALTOS DE LA BAHIA, FASE VI, TORREVIEJA

Erittäin hyvä etelänpuoleinen rivitaloasunto. Oma viihtyisä piha ja katettu terassi. Asunnossa on alakerrassa olohuone, keittiö ja wc. Toisessa kerroksessa on 2 makuuhuonetta ja kylpyhuone. Omalta kattoterassilta upeat maisemat merelle. Taloyhtiöllä

Bungalow

LEVANSUR, LO PAGAN

Lo Paganiin rakennetaan 15 upeaa bungalow asuntoa. Alakerran huoneistoissa on piha ja 1- 2 terassia. Yläkerran huoneistoissa on kattoterassi ja osassa lisäksi parveke.  Taloyhtiöllä on uima-allas alue ja parkkipaikkoja. Lähellä

Kerrostalo

RAMON GALLUD, TORREVIEJA

Atico Torreviejan keskustassa. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, terassi sekä oma iso kattoterassi. Varaa aika esittelyyn tähän city- kotiin!

Bungalow alakerta

PLAYA FLAMENCA, ORIHUELA COSTA

Upea asunto Playa Flamencalla, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Zenia Boulevard -ostoskeskuksesta samoin kuin merenrannasta. Asunnossa on iso olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Täysin uusittu hyvällä maulla ja

Neliapilatalo

AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA

Viihtyisä neliapilatalo suositulla alueella lähellä palveluita ja La Matan rantaa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, lasitettu terassi ja kattoterassi. Oma aurinkoinen piha, jossa autopaikka. Taloyhtiöllä uima-allas.

Duplex

CALLE HELENA, TORRELAMATA

Lähellä La Matan uimarantaa oleva rivitaloasunto. Asunnossa on 3 makuuhuonetta, olohuone 2 kylpyhuonetta, wc, kattoterassi, lasitettu terassi ja oma piha. Asunto myydään kalustettuna.

CAMPOAMOR, ORIHUELA COSTA

Kaunis kerrostalohuoneisto Campoamorissa. Tässä kodissa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, terassi taloyhtiön uima-altaalle sekä 2 autopaikkaa. Taloyhtiössä on uima-altaan lisäksi kuntosali ja pöytätennis pöydät.

Bungalow alakerta

EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA

Kulmahuoneisto rauhallisella El Rason alueella. 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta  ja kattoterassi. Asunto on osittain kalustettu. Taloyhtiössä on uima-allas sekä SPA.

Omakotitalo

RESIDENCIAL SINERGIA WORLD VI, LOS ALCAZARES

Kauniita Villoja omalla uima-altaalla valmistuu Los Alcazaresiin. Yhteensä näitä 3 makuuhuoneen omakotitaloja valmistuu 41 kpl:tta. Villoissa on parveke sekä kattoterassi.  Varaa aika esittelyyn!

Omakotitalo

EL RASO, GUARDAMAR EL SEGURA

Upea omakotitalo, jossa on autotalli usealle autolle. Asunto sijaitsee El Rasossa, Guardamar de Segurassa. Suuri yksityinen kattoterassi jossa on poreallas. Talo myydään täysin kalustettu ja varusteltuna. Taloyhtiöllä on uima-allas.

Bungalow yläkerta

EL SUEÑO, TORREVIEJA

Siisti yläkerran bungalow asunto El Chaparral alueella. Asunnossa on oma kattoterassi josta näkymät suolajärvelle.

Omakotitalo

VILLAS TORRE, TORRE DE LA HORADADA

Upeita Villoja valmistuu Torre de la Horadadaan. Näissä asunnoissa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, kattoterassi sekä oma uima-allas.  Rantaan 600 metriä. Varaa aika esittelyyn.

Duplex

PINADA, TORRE DE LA HORADADA

Kauniita dublex asuntoja rakentuu Pilar de la Horaradaan. Huoneistoissa on 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta sekö kattoteraasi. Taloyhtiöllä on maanalainen parkki ja uima-allas alue.

Duplex

RESIDENCIAL HABANERAS, TORREVIEJA

Moderni rivitalohuoneisto suositulla alueella. Alakerrassa on olohuone, ruokailutila, keittiö ja kylpyhuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja pieni parveke. Asunnossa on lisäksi kodinhoitotila ja iso aurinkoinen kattoterassi (26 m2). Molemmissa

Omakotitalo

ROYAL PARK GOLF, ALGORFA

Tämä kokonaisuus käsittää 14 upeaa omakotitaloa joissa muutamissa on on autotalli sekä kattoterassi. Jokaisessa asunnossa on oma uima-allas. La Fincan upea golf kenttä on vain muutaman minuutin matkan päässä. Varaa