Asunnon osto Espanjasta

Asunnon osto Espanjasta


Asunnon osto espanjasta - Ostoprosessin vaiheet

Aloita asunnon osto Espanjasta sillä että, määrität alueen mahdollisemman tarkasti, esimerkiksi Torrevieja tai Orihuela Costa. Mieti maksimisumman jonka voit sijoittaa asunnon ostoa varten. Mikäli tarvitset lainaa, kerro siitä meille heti jotta voimme siitä pyytää tarjouksia.  Ilmoita meille mahdollisemman tarkasti minkä tyyppistä asuntoa etsit, esimerkiksi omakotitalo, paritalo, rivitalo tai kerrostalo. Varaa aika esittelylle ja neuvottelulle asuntokauppaan liittyvistä asioista kanssamme. Meihin voit ottaa yhteyttä, sähköpostilla, puhelimitse, WhatsApilla, Skypellä (remecainvest) sekä Facebookin kautta.

Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan Sinua ja antamaan tietoa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Tee tarjous

Mikäli löysit asunnon josta pidit, voit aina tehdä tarjouksen. Keskustelemme omistajan kanssa asiasta ja kerromme onko tarjouksesi hyväksytty.

Esisopimus

Valmistelemme esisopimuksen asuntokaupasta ja tarkistamme asiapaperit jotta kaikki on kunnossa myyjän puolelta. Kartoitamme mitä kaikkia palveluita haluatte kauttamme. Meidän ja yhteistyökumppaniemme kautta saatte täyden palvelun lähes kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Esisopimuksen allekirjoituksen yhteydessä ostaja suorittaa varausrahan joka on normaalisti 10% asunnon hinnasta. Uusien asuntojen kohdalla varausraha riippuu rakentajasta.

Maksujen aikatauluista sovimme aina ostajan ja myyjän välillä.

Rahoitus

Mikäli tarvitsette lainaa asunnon ostoon, saatte kauttamme tietoa eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden yksityiskohdista. Toimimme yhteistyössä joidenkin pankkien kanssa ja avustamme Teitä lainan hakemiseen liittyvissä asioissa. Lainan käsittelyyn kannattaa varata aikaa ainakin 2-4 viikkoa. Lainan koroista ja muista kuluista kannattaa tiedustella etukäteen.

Notaari (julkinen kaupanvahvistaja)

Notaari vahvistaa asuntokaupan ja hänen tehtävänä on myös varmistaa, että kyseinen kohde on myyjän omistuksessa eikä siihen kohdistu rasitteita. Ostaja voi halutessaan tulla kyseiseen tilaisuuteen tai antaa asianhoitotoimiston edustaa heitä valtakirjalla.

Ostaja maksaa kaikki notaarilla aiheutuvat kulut sekä kaupan rekisteröintikulut.

Onneksi olkoon!

Olet nyt asunnon omistaja. Huolehdimme myös siitä, että asunnossasi on riittävät vakuutukset, sähkö ja vesisopimukset sekä avustamme kaikissa asioissa joita tarvitset, jotta pääsette hyvään alkuun asumisessanne ja mikäli haluatte vuokrata asuntoanne avustamme myös siinä. Lisäksi meiltä on saatavana niin sanottu talonmiespalvelu.

Espanjassa jokainen asuntokauppa on kiinteistökauppa. Kauppaan liittyy aina kuluja, jotka kannattaa ottaa huomioon kun tekee laskelmia asunnon hankintaa varten. Kuluja Communidad Valencian alueella ovat mm. uuden asunnon hankinnassa I.V.A = arvonlisävero 10% + varainsiirtovero 1,5% kauppahinnasta. Käytetyn asunnon hankinnassa varainsiirtovero on 10% kauppahinnasta. Lisäksi tulee maksettavaksi rekisteröintikulut 0,3-0,4% kauppahinnasta, notaarikulut, käännökset, tulkkaukset, valtakirjat, N.I.E numero ym. Ohjeellisena sääntönä voidaan pitää että, ostajalle kertyviä kuluja tulee kauppahinnan lisäksi 14 - 15% kauppahinnasta.

Vastuuvapauslauseke:

Remeca Invest S.L kiinteistövälitys ei ole vastuussa sivuillamme ilmoitetuista hinnoista, ne ovat ohjeelliset. Myöskään pohjapiirustukset ja kuvat eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Monissa taloyhtiöissä uima-allas alueet ovat avoinna vain kesäkaudella ja joissakin allasalueiden käyttö on maksullista.Taloyhtiössä päätetään näistä sekä muista yhtiöön liittyvistä asioista vuosittain.

Laaja Valikoima:

Koska toimimme yhteistyössä monien kiinteistövälitysliikkeiden kanssa, on valikoimamme huomattavasti suurempi mitä nettisivuillamme on esillä. Kerro siis toiveesi, niin etsimme Teille mieluisan asunnon Espanjan Costa Blancalta joka täyttää odotuksenne.

Kysy lisää asiantuntijalta


Harri Sund
+34 630 226 918
+358 40 6354 959
harri.sund@remecainvest.fi


KATSO MYYTÄVÄT ASUNNOT