Asunnon myynti Espanjassa

Asunnon myynti Espanjassa


Hinta-arvio

Halutessasi teemme ilmaisen suullisen hinta-arvion asunnostanne. Hintaan vaikuttaa monet seikat, kuten esimerkiksi: asunnon kunto, sijainti, sekä myös markkinatilanne. Ostajat ovat valveutuneita ja tarkkoja hinta-laatusuhteesta, joten asunnon oikea hinnoittelu on erittäin tärkeä osa myymisessä. Mikäli hintapyyntö on liian korkea, saattaa asunto jäädä markkinoille pitkiksi ajoiksi. Asunnon myyntihinnan päätämme yhdessä ja tietysti kuuntelemme Sinun näkemyksesi hinnasta.

Mainonta

Yrityksellämme on tällä hetkellä 14 yhteistyökumppania Costa Blancalla ja 5 Suomessa. Lisäksi osallistumme vuosittain alan messulle pohjoismaissa. Tehtyämme myyntisopimuksen ilmoitamme kaikille toimistoille kohteestamme, joten asiakaskunta on todella laaja.

Web-sivumme

Web-sivuillamme vierailee viikoittain tuhansia kävijöitä. Sivuiltamme löydät tiedot myytävistä asunnoista. Jokaisesta kohteesta on runsaasti kuvia joita ei ole muokattu, kartta missä asunto sijaitsee sekä informaatiota kohteesta. Lisäksi sivuillamme on runsaasti tietoa asunnon ostosta, myynnistä sekä muista palveluistamme.

Tietokanta ostajista

Yrityksemme tietokannassa on rekisteri potentiaalisista ostajista, jotka ovat vierailleet toimistollamme tai ottaneet yhteyttä asunnon osto aikeissa. Kun oikea kohde löytyy, ilmoitamme heille kohteestamme ja lähetämme tiedot. Lähetämme myös uutiskirjeen kaikille asiakkaille jotka ovat rekisteröityneet tietokantaamme. Uutiskirje lähetetään noin 3 kk. välein.

Myyntikyltti

Normaalisti sijoitamme asuntosi ulkopuolelle myyntikyltin jossa on yhtiömme tiedot. Jos kuitenkin haluat myydä asuntoasi ns. hiljaisesti, on se toki myös mahdollista. Tästä sovimme aina omistajan kanssa. Myyntikyltti edesauttaa asunnon myyntiä, koska asiakkaat jotka kartoittavat alueita näkee kohteen olevan myynnissä, ja voivat tiedustella tietoja kauttamme.