Rivitalo

Huoneisto

DREAM HILLS, LOS ALTOS

Alakerroksen, etelän suuntainen huoneisto Los Altosissa, lähellä palveluita. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta sekä terassi. Taloyhtiöllä on uima-allas alue. Myydään kalustettuna.

Kerrostalo

ALEGRIA XI, CALLE FRAGATA

Uusia kerrostaloasuntoja Torreviejassa. Taloyhtiössä on vain jäljellä 1 alakerran yhden makuuhuoneen asunto ja toisen kerroksen 2 makuuhuoneen asunto. Nyt erikoistarjouksena myös kodinkonepaketti ja huonekalut kuuluvat hintaan. 1 mh asunto 99.900€

Kerrostalo

VIRGEN DEL MAR, TORREVIEJA

Kerrostaloasunto 4 kerroksessa. 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, olohuone ja baaritiskillinen keittiö. Tilavalta terassilta avautuu avara näkymä.

Kerrostalo

PLAYA DEL CURA, TORREVIEJA

Kerrostaloasunto kolmannessa kerroksessa lähellä Playa del Curan rantaa. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kph ja terassi. Myydään kalustettuna.

Huoneisto

MARAU BEACH, LO PAGAN

Meren lähelle valmistuvassa uudiskohteessa vielä 4 alakerran asuntoa vapaana.  Asunnoissa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta sekä terassi ja kattoterassi.  Taloyhtiöllä on kaunis uima-allas alue.

Bungalow

SILVERSEA, DAYA NUEVA

Laadukkaita bungalow asuntoja yhdessä tasossa joissa on oma kattoterassi. Kaikissa asunnoissa on 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, iso olohuone ja avoin keittiö. Varaa aika esittelylle. Autopaikka on omalla pihalla.

Bungalow alakerta

ALTOS DEL SOL, TORREVIEJA

Upea bungalow-alakerran asunto jossa 2 makuuhuonetta, iso olohuone, avoin keittö, kylpyhuone ja kodinhoitotila. Suuri yksityinen ja aurinkoinen piha, jossa sisäänkäynti autoille. Asunto on Erinomaisessa kunnossa. Paljon palveluita noin 5 min.

Bungalow yläkerta

ALTOS DE LA BAHIA, AGUAS NUEVAS

Upea yläkerran bungalow asunto omalla kattoterassilla suositulla alueella lähellä ostoskeskusta ja rantaa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kph, terassi ja kattoterassi. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Taloyhtiöllä on viheralueet

Bungalow alakerta

ZENIAMAR III, ORIHUELA COSTA

Upea Bungalow alakerran asunto residencial Zeniamar III alueella. Asuntoon kulluu iso aurinkoinen piha ja lasitettu iso veranta. 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, iso olohuone, amerikkalainen keittiö, kodinhoitotila. myydään täysin kalustettuna. Taloyhtiöllä on

Bungalow alakerta

ZENIAMAR, ORIHUELA COSTA

Bungalow alakerran asunto jossa on 2 makuuhuonetta, oleskelutila lasitetulla terassilla, keittiö, 2 kylpyhuonetta ja tilava 56 m2 oma puutarha. Asunto myydään kalustettuna ja kaikilla kodinkoneilla. Taloyhtiöllä on iso uima-allasalue ja

Duplex

URB. CIÑUELICA, PUNTA PRIMA

Aurinkoinen rivitaloasunto suositulla alueella lähelä rantaa ja kaikkia palveluita. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiä, kph, wc, piha ja terassi. Oma kattoterassi, josta näkymä myös merelle. Asunto myydään kalustettuna ja

Omakotitalo

VILLAS PEARA, BENIJOFAR

Tämä uudiskohde rakennetaan Benijofarin alueelle joka on noin 13 km. Torreviejasta länteen. Perusasunnoissa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta sekä autopaikan pihalla. Näitä asuntoja on mahdollista saada lisähinnasta myös 3 makuuhuoneen

Kerrostalo

LA ZENIA BEACH, ORIHUELA COSTA

Kattohuoneisto Zeniassa. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, parveke ja kattoterassi. Taloyhtiöllä on 2 uima-allasta.

Pienkerrostalo

ROYAL PARK SEA, GUARDAMAR

Tämä upea Residencial Royal Park Sea, sijaitsee noin 800 metrin päässä rannasta, Guardamar del Segurassa. Lähellä mäntypuita ja rantoja. Kaikki tarvittavat palvelut asuinalueen vieressä. Varaa aika esittelylle.

Kerrostalo

LOMAS DE CABO ROIG, ORIHUELA COSTA

Rauhallisella alueella, lähellä golfkenttiä ja palveluita huoneisto merinäköalalla. Asunnossa om 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, parveke ja parkki. Taloyhtiöllä on uima-allas ja lastenleikkipaikka. Sijaitsee lähellä useita golfkenttiä.

Neliapilatalo

LA ZENIA, ORIHUELA COSTA

La Zenia, erittäin aurinkoinen duplex asunto vain 300 metrin päässä Zenia Boulevard -ostoskeskuksesta. Talossa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, iso olohuone, lasitettu terassi, kattoterassi, autopaikka ja pieni varastotila.

Neliapilatalo

URB. LAGO ROSA, TORREVIEJA

Kaunis neliapilatalo rauhallisella alueella. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, 2 kph, terassi ja oma piha. Aurinkoinen kattoterassi. Taloyhtiöllä on viihtysät viheralueet ja uima-allas. Myydään kalustettuna ja varusteltuna. Kaikki palvelut

Duplex

VILLAMARTIN, LOS DOLSES

Kaunis duplex asunto suositulla alueella, lähellä monta tunnettua golf kenttää ja kaikkia palveluita. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, valoisa olohuone, keittiö, kylpyhuone, wc, etupiha ja takapiha. Oma kattoterassi, josta näkymä taloyhtiön

Kerrostalo

TORREVIEJA CENTER

Toisen kerroksen kerrostaloasunto Torreviejan keskustassa. Asuno myydään kalustettuna. Kaupungin kaikki palvelut kuten kaupat, ravintolat ja ranta lähellä.

Kerrostalo

PLAY DEL CURA, TORREVIEJA

Siisti kahden makuuhuoneen asunto neljännessä kerroksessa lähellä rantaa. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Hyvä sijainti, kaikki palvelut lähellä.