La Siesta

Kerrostalo

CALLE SAN LORENZO, TORREVIEJA

Aurinkoinen yhden makuuhuoneen kerrostaloasunto Torreviejan keskustan laidalla, ilman naapureita yläpuolella. Lähellä kaikkia palveluita ja rantaa. Asunnossa on 12 neliön terassi etelän suuntaan, iso makuuhone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone.

ALTOS DE LA BAHIA, TORREVIEJA.

Neliapilatalo rauhallisella alueella, mutta lähellä kaikkia palveluita. Asuntoa on laajennettu vuonna 2009 jolloin yläkertaan on tehty makuuhuone ja ulkopuolelle lisä terassi.

Duplex

ROYAL INTERPARK II, AQUAS NUEVAS.

Rivitaloasunto kahdessa kerroksessa ja omalla pihalla. Alakerrassa on olohuone, keittiö ja wc. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja terassi. Myydään kalustettuna.

Neliapilatalo

ALTOS DE LA BAHIA, MANZANA 10 TORREVIEJA.

Hyvä ja aurinkoinen neliapilatalo lähellä merta ja kaikia palveluita. Aalkerrassa on 2 makuuhuonetta, olohuone / keittiö, kylpyhuone ja kodinhoitotila. Yläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone ja iso terassi josta on näkymät merelle.

Kerrostalo

EDIFICIO ALMA, LA MATA

Moderni kerrostalo vain 50 metrin päässä rannasta. Asuntoja on viidessä kerroksessa vain yksi asunto per kerros. Alakerran asuntoon kuuluu myös kellarikerros ja yläkerran asunnolla on oma kattoterassi. 1.-3.  kerroksen asuntoihin

Bungalow

LAMAR IV, PILAR DE LA HORADADA

Tässä korttelissa on myynnissä 1 makuuhuoneen bungalow huoneistoja ja myös studioita joissa ei ole makuuhuonetta lainkaan. Valittavana on joko yläkerran asunto omalla kattoterassilla tai alakerran asunto omalla pihalla. Studio hinnat

Kerrostalo

ALEGRIA XII, TORREVIEJA

Moderneja kerrostaloasuntoja  merinäköalalla vain n. 50 m päässä rannasta. Toloyhtiöllä lämmitettävä uima-allas suolaisella vedellä ja sauna. Yläkerran asuntoihin kuullu myös oma kattoterassi. Taloyhtiön alle rakennettavassa parkkihallista on mahdollisuus varata myös

Kerrostalo

ALEGRIA XIV, CALLE ARQUITECTO LARRAMENDI, TORREVIEJA

Uusia kerrostaloasuntoja lähellä Playa del Curan rantaa ja Toreviejan keskustaa. Asunnot myydään täysin kalustettuna, kodinkoneineen ja kylpyhuoneissa on myös lattialämmitys. Taloyhtiöllä on sauna ja suolaisen veden uima-allas. Ylimmän kerroksen asuntoihin

Kerrostalo

EDIFICIO LA ROQUETA, GUARDAMAR DEL SEGURA

Uusi upea kerrostalo kohde Guardamarin alueella. Kokonaisuus käsittää 12 asuntoa 4 kerroksessa. Katutasoon tulee SPA osasto. Rakennuksen katolla on jokaiselle oma varasto ja terassi. Autohallipaikka lisähinnasta.

Kerrostalo

PUNTA PRIMA, EDIFICIO LYON II

Täysin remontoitu yhden makuuhuoneen asunto neljännessä kerroksessa, lähellä rantaa. Taloyhtiöllä on kaksi uima-allasta.

Bungalow alakerta

ALTOS DE LA BAHIA XIII, TORREVIEJA

Hieno alakerran bungalow Altos de la Bahiassa, Aguas Nuevaksessa. 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, olohuone ja keittiö. Terassi ja oma piha. Taloyhtiössä iso uima-allas ja puutarha ja oma autopaikka. Lähistöllä kaikki palvelut

Kerrostalo

CALLE BERGNTIN, TORREVIEJA

Viihtyisä yhden makuuhuoneen yläkerran asunto, jossa iso lasitettu parveke. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Taloyhtiöllä on yhteinen kattoterassi. Hyvä sijainti kaikki palvelut ja ranta lähellä. Myynnissä myös suljettu autotalli lisähinnasta.

Duplex

RESIDENCIAL ALTOMAR, TORREVIEJA

Tilava asunto 3 tasossa ympärivuotuiseen asumiseen. Taloyhtiössä on tehty paljon uudistuksia kuten, ulkoliikuntalaitteet, koripallo ja padel tenniskenttä sekä lasten leikkipaikka.

Kerrostalo

DIEGO RAMIREZ PASTOR, TORREVIEJA

Siisti kerrostaloasunto toisessa kerroksessa, Torreviejan keskusta. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, kylpyhuone, keittiö ja parveke. Taloyhtiöllä on uima-allasalue ja yhteinen kattoterassi. Sijainti on hyvä lähellä rantaa ja kaikkia palveluita.

Bungalow yläkerta

LAGO SOL, LOS ALTOS

Siisti yläkerran bungalow asunto jossa oma kattoterassi ja lasitettu parveke. Laadukas ruokakauppa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Bungalow alakerta

MIRAFLORES I, TORREVIEJA

Kauniiksi remontoitu 2 makuuhuoneen asunto Los Altosissa. Tämä alakerran bungalow myydään kalustettuna. Taloyhtiössä on 2 uima-allasta. Varaa aika esittelyyn!

Rivitalo

SOLEIL, VILLAMARTIN, ORIHUELA COSTA

Tässä upeassa uudiskohteessa on valittavana kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, joissa on kaksi kylpyhuonetta (toinen suite), täysin varustettu keittiö ja avoin olohuone/ruokailutila. Pohjakerroksen asunnoissa oma piha ja ylemmissä kerroksissa iso

Omakotitalo

VISTA AZUL VILLAT, CAMPOAMOR

Upeita, avaria Villoja rakentuu Villamartiniin. Valittavana hiukan eri mallisia, 4 makuuhuoneen, 4 kylpyhuoneen ja 2 wc sekä oman uima-altaan koteja.  Jokaisessa on myös autotalli ja kattoterassi.  Villat ovat kolmessa kerroksessa.