Bigastro

Kerrostalo

EDIFICIO MOLINO VII, TORREVIEJA

Upea kerrostalon ylimmän kerroksen asunto josta parvekkeelta avautuu avarat näkymät poistoalueelle. Asunto on upeassa kunnossa. Hintaan sisältyy iso varasto ja autohallipaikka.

Omakotitalo

SAL&SOL PARK, EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA

Salisol Park 2 sijaitsee vain 2 km etäisyydellä Guardamarin rannoista. Aluetta ympäröivät ainutlaatuiset Laguna Salan luonnonpuisto, mäntymetsät ja hiekkadyynit. Tähän kohteeseen valmistuu 42kpl 3 makuuhuoneen modernia villaa, jokaisessa oma uima-allas.

Bungalow

RECIDENCIAL AURA, GRAN ALACANT

Recidencial Aura on uudiskohde Gran Alacantessa, joka koostuu 76 upeasta  kahden ja kolmen makuuhuoneen, bungalow ja duplex-huoneistosta. Ainutlaatuiset merinäköalat, moderni muotoilu, grillausalue, leikkipaikka, kuntosali, kaksi uima-allasta, poreallas, polkupyörien pysäköinti, chill

Omakotitalo

PUNTA PRIMA

Omakotitalo aurinkoisella pihalla. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta. Oma kattoterassi ja tilava piha jossa autopaikka. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Taloyhtiöllä on uima-allas heti asunnon vieressä.

Bungalow alakerta

URBANICACION CIÑUELICA, PUNTA PRIMA

Alakerran huoneisto jossa oma tilava etelän suuntainen piha.  Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitotila ja kylpyhuone. Taloyhtiöllä on iso uima-allas ja viheralueet.

Duplex

CALAS BLANCAS, TORREVIEJA

Upea täysin remontoitu kahdenkerroksen asunto Calas Blancas alueella lähellä keskustaa ja rantaa. Uudet kodinkoneet ja tilava piha etelän suuntaan. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Alueella on kauniit viheralueet. Sijainti on

Kerrostalo

CALLE OSLO, TORREVIEJA

Toisen kerroksen kahden makuuhuoneen asunto, jossa upea tilava parveke. Taloyhtiössä ei ole hissiä. Rantaan vain. 250 metriä. Myydään kalustettuna ja varusteltuna.

Kerrostalo

CALLE VIRGEN DEL MAR, TORREVIEJA

Kahden makuuhuoneen asunto neljännessä kerroksessa, lähellä kaikka palveluita. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Taloyhtiöllä on uima-allas, viheralueet  ja lasten leikkipaikka.

Bungalow alakerta

LA REGIA, ORIHUELA COSTA

Täysin peruskorjattu alakerran bungalow asunto jossa on 2 pihaa. Tämä kohde myydään nyt erittäin edullisesti. Varaa aika esittelylle.

Kerrostalo

CENTRO, TORREVIEJA

Siisti yhden makuuhuoneen asunto Torreviejan keskustan laidalla, lähellä rantaa. Asunto myydään täysin kalustettuna ja varusteltuna.

Duplex

RESIDENCIAL ZENIA GOLF IV

Rivitaloasunto 2 kerroksessa, vain 600 metrin päässä rannasta ja muutaman askeleen päässä kaikista palveluista ja kuuluisasta Costa Blancan ostoskeskuksesta – Zenia Bulevardista. Asunto koostuu 2 makuuhuoneesta, 1 kylpyhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä,

Kerrostalo

CALLE BERGANTIN, TORREVIEJA

Yhden makuuhuoneen yläkerran asunto, jossa tilava lasitettu parveke. Taloyhtiöllä on iso yhteinen kattoterassi. Myydään kalustettuna. Lähellä kaikkia kaupungin palveluita ja rantaa. Mahdollisuus ostaa myös suljettu autotalli lisähintaan.

Duplex

CALAS BLANCAS, TORREVIEJA

Urbanicacion Calas Blancas alueella lähellä kaupungin keskustaa ja rantaa yhden makuuhuoneen asunto kahdessa kerroksessa. Oma etupiha. Asunto myydään kalustettuna. Alueella on myös maksullinen uima-allas alue.

Bungalow alakerta

LA ZENIA, ORIHUELA COSTA

Täysin remontoitu etelänsuuntainen alakerran bungalow, vain 500 m meren rannasta. Uudet kalusteet ja kodinkoneet. 5 min ajomatka Zenia Boulevard ostoskeskukseen.

Kerrostalo

ATICO, LA MATA, TORREVIEJA

Hyvä kattohuoneisto 150 m La Matan hiekkarannoista! 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, iso parveke 40m². Todella hyvä sijainti lähellä rantaa ja palveluita.

Rivitalo

RESIDENCIAL KIRUNA, ALENDA

Upeita uusia rivitaloasuntoja 2 kerroksessa, laadukkaan Alenda golf kentän tuntumassa. Varaa aika esittelylle.

Pienkerrostalo

AVENIDA CORINTO, TORRELAMATA

Upea yläkerran asunto kauniilla näkymillä aromipuistoon ja merelle. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, kph, keittiö, lasitettu terassi ja kattoterassi. Taloyhtiö on suljettu ja siellä on lasten leikkipaikka, kaksi uima-allasta ja

Kerrostalo

PLAYA DEL CURA, TORREVIEJA

Kerrostaloasunto lähellä rantaa ja keskustaa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, kph ja tilava parveke. Taloyhtiöllä on uima-allas.