Bungalow

Kerrostalo

CENTRO, TORREVIEJA

Kolmen makuuhuoneen asunto ylimmässä kerroksessa. Asunnossa tilava kulma terassi. Taloyhtiöllä uima-allas. Asunto myydään kalustettuna ja varusteltuna. Hintaan kuuluu myös autohallipaikka.

Bungalow alakerta

RESIDENCIAL ENTRE GOLF, PAU 26, VILLAMARTIN

Eteläsuuntainen erinomaisessa kunnossa oleva alakerran bungalow suositulla alueella. Lähistöltä löytyy monta golf kenttää, ruokakauppoja, La Zenia ostoskeskus ja ravintolat. Rannallekin vain n. 4 km. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö,

Neliapilatalo

KOMA I, TORREVIEJA

Laadukas neliapilatalo suositulla alueella. Alakerrassa on olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, avoin keittiö ja kodinhoitotila. Olohuonetta on laajennettu rakennusvaiheessa, ja saatu yhden makuuhuoneen tilalle mukava ruokailutila. Pienellä muutoksella makuuhuone on mahdollista palauttaa.

Kerrostalo

MIRADOR DE CONDADO, ALHAMA DE MURCIA

Upea golflomakeskus johon rakennetaan moderneja kahden makuuhuoneen asuntoja golfkentän laidalle. Yläkerran asunnoissa on myös oma kattoterassi ja alakerroksen asunnoissa oma piha. Hinnat 104.900-142.900 €. Alueella on monia palveluita, urheilukeskus, valikoima

Duplex

RESIDENCIAL ALTOMAR, TORRELAMATA.

Tämä remontoitu rivitalo sijaitsee aromaattisen puiston laidalla. La Matan upealle rannalle on matkaa vain noin 500 m. Hintaan sisältyy autohallipaikka. Varaa aika esittelylle.

Paritalo

QUESADA SUN, ROJALES

Residencial Quesada Sun sijaitsee Rojalesissa rauhallisella ja kauniin luonnon ympäröimällä alueella. Sen erinomainen sijainti tekee asunnosta täydellisen valinnan niille, jotka etsivät rauhallista ympäristöä, kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Guardamarin upeille rannoille

Bungalow

TINDRA, LA PINADA, MURCIA

Uudiskohde joka rakentuu Murcian, Santiago de la Ribera alueelle. Valittavana on ala tai yläkerran rivitaloasuntoja joissa kaikissa on 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Varaa aika esittetelylle.

Omakotitalo

VILLAS ELE, LA FINCA GOLF

Upeita 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen omakotitaloja La Finca golf alueella. Tiedustele mahtavaa erikoistarjoustamme.

Kerrostalo

CALLE JOVEN PURA, NUEVA TORREVIEJA

Kahden makuuhuoneen asunto neljännessä kerroksessa. Asunto myydään kalustettuna. Taloyhtiöllä on uima-allas ja yhteinen kattoterassi. Lähellä kaikkia palveluita.

Kerrostalo

EDIFICIO ROYAL, TORREVIEJA

Uudiskohteessa moderneja asuntoja lähellä rantaa ja kaikkia palveluita. Taloyhtiöllä on uima-allas katolla ja myös yhteistä terassia. Yläkerran asuntoihin kuuluu myös oma kattoterassi. Pyydä lisätietoa ja varaa aika esittelyyn. Hinnat 114.990-214.000

Kerrostalo

EDIFICIO ESCANDINAVIA, TORREVIEJA

Uudiskohteessa moderneja kerrostaloasuntoja lähellä rantaa ja kaikkia palveluita. Valittavana 2-3 makuuhuoneen asuntoja, yläkerran asunnoissa myös oma kattoterassi. Asunnot ovat etelä-länsisuuntaan. Taloyhtiöllä uima-allas ja grilli kattoterassilla. Varastoja myytävänä lisähintaan 12.000 €.

Kerrostalo

CALLE CONCORDIA, TORREVIEJA

Kahden makuuhuoneen asunto toisessa kerroksessa. Myydään kalustettuna. Taloyhtiällä uima-allas. Kaikki palvelut lähellä, rantaan matkaa vain n. 200 m.

Omakotitalo

VILLAMARTIN, ORIHUELA COSTA

Omakotitalo golfkentän vieressä ja uima-altaan edessä. Asunnossa on 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, erillinen keittiö, tilava olohuone, jossa takka. Tilavat terassit ja kattoterassi. Myydään kalustettuna. Taloyhtiöllä kauniit viheralueet ja uima-altaat. Parkkipaikkoja

Kerrostalo

CALLE LA LOMA, TORREVIEJA

Kahden makuuhuoneen kerrostaloasunto ensimmäisessä kerroksessa, aurinkoisella terassilla. Kaikki keskustan palvelut lähellä.

Bungalow

LA SIESTA, TORREVIEJA

1-taso bungalow ilman naapureita yläpuolella. 1 makuuhuone, olohuone, kph. Muuttovalmis, kalustettu ja varustettu, minikeittiö ikkunalla, galleria, oma piha 15m². Lähellä kaikkia palveluja, erittäin rauhallinen alue, loistavat ulkoilumahdollisuudet.